Cetak Sijil

1.  Klik e-Agent

cetak

2.  Klik pada butang “Certificate Printing

cetak1

Masukkan No IC & No kereta.

3.  Klik “Submit” . Sistem akan memaparkan senarai policy yang ada….

cetak2

Pilih polisi yang hendak di cetak

4.  Klik “Print Policy

cetak3

Cetak Policy.

 

2 Comments

  1. Saya sudah beli insurans kereta pada bulan februari yang lalu. Saya dah call pusat perodua untuk minta dpt polisi kereta saya. Lepas tu, saya terima sms menyuruh saya print polisi sendiri di website ni…tapi bila saya key in ic dan no kereta, situ menunjukkan bahawa NO ROCORD FOUND!Saya nak tahu mengapa perkara ini boleh berlaku?Sila balas soalan saya secepat mungkin.Terima kasih.

  2. Certificate x boleh print
    status JPJ pun tak tahu
    Bayaran telah dibuat dan successful

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *